Dragon Cave

Siirry alas

default Dragon Cave

Viesti  Jeeny lähetetty To Loka 02, 2008 6:45 am

Onko kukaan pelannut peliä nimeltä Dragon Cave? Dragon Cave tuosta pääsee sinne. Niin siis pelin tarkoituksena on "etsiä" luolasta munia päivittelemällä sivua. Jos munia ei löydy tekstin loppupuolella lukee You expected to see some eggs, but there are none to be found. Olisi hyvä jos osaisi kuitenkin jotenkin Englantia jos alkaisi pelaamaan ja sitten laittaa eri nettisivuille mainoksia munistasi tai lohikäärmeistäsi, jotta ihmiset klikkaisivat näitä, muuten ne kuolevat.
Dragon Cave J25aDragon Cave 8CG3
Dragon Cave XLqQ

Klikkailkaa noita mun jooko? Kiitos.

HUOM! PIENTÄ UKK:ta!


Munan hankkiminen
Rekisteröityminen

Ensinnäkin, sinulla täytyy olla oma jäsen DC:ssä, jotta voisit niitä pyydystää. Klikkaa ylhäältä Register, josta pääsetkin sitten rekisteröitymään. Rekisteröityminen on helppoa, mutta mikäli tulee vaikeuksia vaikkapa englannin kielen kanssa, minä/ joku muu mode voi lisätä tähän tarkemmat rekisteröitymisohjeet tämän tunnuksen vahvistamisen lisäksi.
Tunnuksen vahvistaminen
Kun olet tehnyt hahmosi, sinulle lähetetään pian sähköpostiisi viesti, johon sisältyy vahvistuslinkki. Avaa viesti -> Klikkaa linkkiä ja kas vain, tunnuksesi on vahvistettu. Mikäli sinulle ei tule sähköpostia tai et löydä sitä saapuneet-kansiostasi, tarkista ettei viesti ole tullut Roskaposti-kansioon.
Munan pyydystäminen
Nyt kun sinulla on oma jäsen, voit ryhtyä pyydystämään munia. Vaikkakin tämän UKK:n yläpuolella lukeekin jo ohjeet, kirjoitan nyt vielä tähänkin...

-Mysteerimunia tulee n. joka viides minuutti, harvinaisemmat tulevat tasatunnein ja/tai puolelta. Saadaksesi munan sinun täytyy mennä "luolaan" klikkaamalla ylhäältä Cave. Munien saantia helpottaa sivun päivittäminen F5 -painamalla, mutta halutessasi voit päivittää myös pitämällä CTRL-näppäintä pohjassa ja painamalla R-näppäintä. Näin munat aukeavat uuteen ikkunaan/välilehteen, joten voit jatkaa munien hankkimista eikä sinun täydy joka kerta painaa edellistä.

-Jos saat munan, se tulee Scrolliisi. Scrolliisi pääset painamalla ylhäältä Scroll, mutta sinun täytyy olla kirjautuneena sisään samoin kuin munia hankkiessasi. Munan koodin saat valitsemalla munan vierestä get code. Sieltä löydät foorumikoodin kuin HTML-koodinkin. Kopioi haluamasi koodi, ja liitä se foorumille. Näin voit kerätä helposti klikkejä pitämällä munaasi vaikkapa allekirjoituksessasi.

- Munan hankkiminen hylätyistä. Kun etusivulle tulee teksti, jossa puhutaan hylätyistä (Abandon) munista/poikasista, klikkaa lauseen perässä olevaa linkkiä. Hylätyistä löytyy munia/poikasia, jotka muut käyttäjät ovat hylänneet. Kts. Toiminnot. Klikkaa munaa/poikasta, niin se tulee scrolliisi.

Paikkoja, josta saat klikkejä ja viewejä
- www.dailydragonfix.com - Yksinkertainen paikka joka vaatii rekisteröitymisen. Sinun täytyy klikata 20 munaa/poikasta päivässä, jotta omasi pysyvät täällä. Ei kovin vaivalloista eikä vaikeaa.
- www.thedcfansite.com - Toinen hyvin toimiva paikka, jonne voit laittaa munat tai poikasesi.
- Allekirjoitukset. - Niihin on helppo tunkea omia muniaan ja poikasiaan, ja saa kerättyä viewejä ja klikkejä hyvin, ei tosin yhtä tehokkaasti kuin ylläolevilta sivustoilta.

Lohikäärmeen kasvun vaiheet

-Muna. Munaan alkaa vähitellen tulla säröjä, ja kun siinä on iso reikä se ei enää tarvitse klikkejä tai viewejä kuoriutuakseen- ellei sillä ole erityisen vähän niitä.

-Poikanen. Poikanen on munan jälkeinen kasvuvaihe, ja kun poikasella on siivet, se ei enää tarvitse klikkejä/viewejä kasvaakseen.

-Aikuinen. Aikuinen on täysikasvuinen lohkäärme, joka ei voi kuolla, eikä tarvitse enää klikkejä eikä viewejä.

Muuta tietoa

-Kuolleen munien raadot poistuvat scrollistasi kahden viikon kuluttua kuolemastaan.

Toiminnot
Munien ja poikasten toimintoihin pääset, kun menet Scrolliisi, ja klikkaat lohikäärmeen vierestä Actions.

Abandon Hylkää muna/poikanen. Hylkääminen poistaa munan scrollistasi, ja joku muu voi halutessaan ottaa sen omakseen "Abandon":sta, eli hylätyistä. Kts. Munan hankinta.
Kill Tapa muna/poikanen/aikuinen.
Name (tms.) Nimeä poikanen/aikuinen. Munia ei voi nimetä. Nimeä ei voi enää vaihtaa, ja nimeä joka on jo jollain muulla lohikäärmeellä ei voi laittaa. (Huom! Lohikäärmeen sukupuolen tiedät vasta kun se on saanut siivet!)
Freeze Jäädyttää poikasen, eli se ei enää kasva.

Tämän avulla sinun pitäisi pärjätä näin alkuun, mutta tässä ei ole läheskään kaikkea, joka on hyvä muistaa!
Pahoittelen, mikäli tämä sisältää väärää/tarpeetonta tietoa, ilmoitelkaa rohkeasti topicissa jos on jotain lisättävää.


Viimeinen muokkaaja, Cavalier pvm Ti Tammi 13, 2009 6:01 pm, muokattu 3 kertaa (Raportin syy : Lisäsin UKK:n, joka sisältää perustietoa DC:stä ^^ Muut modet, muokkailkaa jos tarpeelliseksi näette.)
Jeeny
Jeeny
Vauva
Vauva

Viestien lukumäärä : 24
Registration date : 02.10.2008

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

default Vs: Dragon Cave

Viesti  Vieraili lähetetty To Loka 02, 2008 5:18 pm

Ok. En tajunnut melkein mitään mutta... Ei kuulostanut hirveän viihdyttävältä.
avatar
Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

default Vs: Dragon Cave

Viesti  Angel.Girl lähetetty To Loka 23, 2008 2:37 pm

heh, tää on tää paikka mihin rekataan ja sitten ei osata löytää lohikäärmeitä! Voiko joku neuvoo kilttiä mode-tätiä?
Angel.Girl
Angel.Girl
Taapero
Taapero

Viestien lukumäärä : 120
Ikä : 21
Paikkakunta : Leutolaakso
Registration date : 06.07.2008

Näytä käyttäjän tiedot http://caramelle-sims.blogspot.com/

Takaisin alkuun Siirry alas

default Vs: Dragon Cave

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Huhti 29, 2009 8:36 pm

Joo mä pelailen sielä Smile Kiva paikka tykkään. Smile
http://dragcave.net/user/melluu <- mun lohikäärmeet.

Muuten, oma foorumi DC:lle on -> http://dragoncave.foorumi.org 8D
avatar
Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

default Vs: Dragon Cave

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa